PER QUÈ?


 

El que comencem és fruit de viatjar, de la música, de l’art i també de la història; són les experiències que més omplen que desemboquen en l’esperit d’aquest projecte.
El que comencem pren ara cos de paper però ni el color, ni el sexe, ni la ideologia s’hi veu reflectida. No són útils per créixer, de vegades fins i tot l’alenteixen. Així, com pintem, follem i pensem, les expressions de cada un del autors són aquelles que han crescut dins seu.

Per mi és clar que rés comença ara per això no pot ser nou, però si estrany o simplement desconegut. Penso en el perquè,...; sense dubte havia de passar, ho trobo una evolució lògica del desenvolupament com a persona; les inquietuds acaben sovint veient-se obligades a ser expressades i qui en tingui, trobarà d’alguna manera la veu i també el consol en l’art. L’art de la paraula avui et porta a aquest paper, demà l’art potser te’l trobes al carrer...

- Per què?
- Qui sap on ens podem trobar?

Nacho Pascual

El Saler amb les lluites de la ciutat

Desde finals de Setembre la ciutat de Tarragona disposa d'un nou espai i d'un nou simbol en la lluita: és el Centre Social okupat autogestionat de "La Colomera". Poc a poc i a través de la iniciativa desinteressada d' alguns membres d'el Saler, hem anat ficant el cap en les seves lluites i les hem fet nostres. La il.lusió dels companys i companyes no té límit i l'etern malson del desallotjament no ens priva d'engegar un munt de projectes en que tots i totes hi tenim lloc.

Entre els projectes més importants que mirarem de portar a cap el proper mes de Febrer hi destaquen un nou centre social i una marxa pel decreixement econòmic amb els companys del temps de re-voltes www.tempsdere-voltes.cat. També amb el temps i amb el vostre suport aconseguirem anar donant cabuda a tallers, cicles i tot allò que floti pels vostres caps!!!

El  centre social està previst d'obrir aquest proper 9 de Febrer. Per l'inaguració on tot hi sou convidats hi haurà música, txaranga, bon rollo i tot allò que hi volgueu aportar...Malgrat tot, necessitem mans per fer possible tans grans aconteixements per a la ciutat. Animem als salerosos a que us deixeu caure per la casa i ajudar en la reforma de la Colomera i a assistir en les assembles dels dimecres a les 20:00h.

Per la marxa pel decreixement, un projecte que ha cobrat una dimensió enorme pel seguit d'accions que portarem a cap, necessitarem a totes i tots els artistes disponibles per tal de fer-lo efectiu així que ja ho sabeu. Més feina. Als dimarts a les 19:30 a La Colomera mateix. 

Malgrat tants somnis "a la chistera", les forçes opresores de l'estat ja ens han començat a presionar i a prendre identificacions de la gent que entra i surt de la casa sense tan sols disposar d'un ordre judicial per entrar-hi. Canvien els mètodes però com sempre la mateixa impunitat.

Alçem la nostra veu perque no es repeteixi un desallotjament com el de l'Hostal del Sol!! Mobilitzacions,trinxeres humanes i accions passives i pacífiques en cas de desallotjament! Us i ens necessitem així que ja sabeu on sóm i per si algú encara li queda algun dubte aqui va un link

https://www.meipi.org/meipimatic/list.php?id_meipi=xarxescollectives

 

Salut Salerosos!!

 kLD

 

Search site

Creative Commons by-nc-sa 2.5 - El Saler 2008