tancament preventiu a l'Enri

13/03/2008 19:55

El passat divendres dia 7 de Març, la guàrdia urbana de Tarragona va rebre la ordre d'actuar en contra del bar Enri de forma preventiva sense cap prova ni previ avís. La mesura cautelar ha estat qualificada per els advocats consultats d'excessiva i gens documentada, així com discriminatòria respecte de la resta de bars de la ciutat.

Els motius que porten al tancament provisional són:

  • Permissivilitat al consum i/o tràfic de drogues.

No existeix cap denúncia ni s'ha trobat cap substància estupefaent dins del local, ens diuen que disposen de colilles que estan sent analitzades a Barcelona. Jo mateix asseguro haver vist com es recollien tant de dins com de fora del local.                  

  • Un dia tancat 37 minuts tard.

El mateix dia de les colilles, varen tornar i és cert, sense conèixer l'hora amb el neguit d'haver suportat l'escrupolós registre, vaig tancar amb 37 minuts de retard. Insisteixo, únic dia que el local va haver de ser avisat per aquest motiu.

  • Realitzar activitat de bar musical

Els habituals de la Enri saben i també el mateix cos policíacl ho sap, el bar no s'ha caracteritzat mai pel seu soroll, ni per el volum de la seva música. Aquí la clau la trobem en la discriminació que pateix la música, per ser música. Ja que un bar amb la televisió amb "los 40" no tindrà cap problema d'aquest tipus... A més de la discriminació respecte d'altres bars amb mateixa llicència que no són perseguits per aquest motiu.

 

Per part nostra en els 5 mesos de reobertura de la Enri,  em de denunciar públicament el sentiment de persecució que em patit per la pressió policial i les amenaces rebudes, que no pensava fossin a materialitzar donada la voluntat que disposavem per a col·laborar i actuar per al correcte funcionament d'aquest espai. 

Per aquest motiu em veig amb necessitat d'escriure aquest manifest i a l'hora anunciar el tancament definitiu de la Enri.

Companys, sapigueu que ens han posat al carrer i que ara no ens trobaran tan fàcilment.

Ara la revolució és al carrer! També ens fareu fora??

 

Una abraçada!

La abuela de la niña, Enriketà!

 

Back

Search site

Creative Commons by-nc-sa 2.5 - El Saler 2008