Ja som de barraques!

23/01/2008 08:33

 

PREPAREU-VOS PER A LA BARRACA CREATIVA!

Aquesta ha estat una de les noticies que teníem ganes de penjar, el nostre col·lectiu s’obre pas entre el teixit associatiu de la ciutat i participarà amb barraca pròpia a les properes festes de Sta. Tecla '08.

Per aquest motiu, ja han començat els preparatius i convoquem a tothom que vulgui participar el dijous 24 d'Abril 20.00h al C.S.O.A. La colomera. Comencen a sortir les primeres idees i hem de donar-li forma i sentit.

Des de El Saler amb la seva vocació integradora, hem decidit crear la "Penya del Saler" per obrir-nos a col·laboracions i fer entre tots pinya per la cultura alternativa a la ciutat.

Col·labora i per ser de la penya t’enduràs la samarreta de barraques, i més d’una sorpresa!!!

Salut companys.

Back

NOTÍCIES

FEM PARLAR LES PARETS DE TARRAGONA

26/02/2008 18:22
Hola gent, estem preparant una nova acció i requerim de la participació de tot aquell que vulgui. La idea es que ens envieu frases que us agradaria escriure en qualsevol paret, un cop tinguem un recull d'unes quantes frases passarem a l'acció i farem plantilles (qui vulgui col·laborar en portar la...
>>

Ja som de barraques!

23/01/2008 08:33
  PREPAREU-VOS PER A LA BARRACA CREATIVA! Aquesta ha estat una de les noticies que teníem ganes de penjar, el nostre col·lectiu s’obre pas entre el teixit associatiu de la ciutat i participarà amb barraca pròpia a les properes festes de Sta. Tecla '08. Per aquest motiu, ja han començat els...
>>
<< 1 | 2

Search site

Creative Commons by-nc-sa 2.5 - El Saler 2008